Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Troostwijk

De deskundige taxateurs van Troostwijk volgen nauwlettend de ontwikkelingen binnen de grafimedia branche. Troostwijk is dé specialist in Nederland op het gebied van grafische taxaties voor bedrijfseconomische- of verzekeringsdoeleinden.

 

Bij Troostwijk kunt u rekenen op professionele rapportages, vervaardigd door experts die beschikken over diepgaande kennis en ervaring. Ondersteund door gedegen onderzoek en op de hoogte van de laatste inzichten, zorgen wij dat onze kennis en diensten altijd up-to-date blijven. Zo kunnen wij al decennialang onze positie als marktleider behouden en zijn wij altijd in staat om de beste kwaliteit diensten te leveren aan onze klanten.

Wat Troostwijk sterk en uniek maakt, is de synergie van de uitgebreide kennis en ervaring die aanwezig is binnen onze organisatie. Zo kunnen wij onze klanten een totaaloplossing bieden en dat betekent een enorme meerwaarde voor de klant. U kunt bij ons terecht voor bedrijfseconomische taxaties, verzekeringstaxaties, waarderingen, contra-expertises, vastgoedadvies, risico-inspecties, preventieadvies en taxaties van kunst, antiek, inboedel en kostbaarheden.

De Troostwijk Groep is gevestigd in Nederland, België en Italië, en opereert zowel internationaal als lokaal met ruim 200 medewerkers. Sinds mei 2017 maakt de Troostwijk Groep onderdeel uit van de Tinsa Group, die met groot succes in de vastgoedsector opereert in Latijns-Amerika, Afrika en Europa.

Voordelen voor KVGO-leden:

  • Leden ontvangen een korting van tien procent op het gangbare taxatietarief
  • Alle taxateurs zijn gecertificeerd (Registertaxateur VRT)
  • Leden kunnen bij schade gebruik maken van hun onafhankelijke contra-experts
  • Taxatie op basis van Art. 7:960 BW (Burgerlijk Wetboek)
  • U ontvangt na een schade geen uitkering op basis van dagwaarde maar op basis van de taxatiewaarde
  • Uw bedrijfscontinuïteit loopt na een schade geen gevaar door onderverzekering
  • De bewijslast is na een schade eenvoudig zodat de schade sneller geregeld wordt

Via deze link kunnen KVGO leden online een offerte aanvragen of een opdracht verstrekken voor een verzekeringstaxatie.

Bel voor nadere informatie en vragen met 088 666 66 66 of mail sales@troostwijk.nl

Kijk op de website