Zorgverzekering Zilveren Kruis

Het KVGO maakte afspraken met Zilveren Kruis over collectieve zorgverzekeringen. De voordelen gelden zowel voor de werkgevers als de werknemers. Reken uit wat jij kunt besparen!

 

 

Alles telt mee als het gaat om gezondheid
Als je maar gezond bent. Die uitdrukking kennen we allemaal. Omdat hij waar is. Gezondheid is het belangrijkste wat er is. Voor jezelf. Voor de mensen om je heen. Maar wanneer ben je gezond? Dat gaat over meer dan niet ziek zijn. Over meer dan alleen goed eten en genoeg bewegen. Over meer dan lichaam en geest. Hoe gaat het thuis? Maak je weleens een praatje met je buren? Komt er regelmatig iemand langs? Want je omgeving, je relatie met familie en vrienden. Dat heeft allemaal invloed. Gezondheid is een totaalplaatje. Daarom helpen we je graag zo gezond mogelijk te leven en te werken. Want als het gaat om gezondheid telt alles mee.

Profiteer jij al van de afspraken die KVGO heeft gemaakt met Zilveren Kruis?
Je kiest de zorgverzekering die bij jou past. Je hebt keuze uit verschillende basisverzekeringen. En je krijgt extra vergoedingen die je helpen je gezonder te voelen. Zoals extra fysiotherapie en online zelfhulp modules van Stichting mirro. Bekijk alle vergoedingen op zk.nl/vergoedingen.

Hoe uitgebreid je aanvullend verzekerd wilt zijn, bepaal je zelf: 1, 2, 3 of 4 sterren. Hoe meer sterren, hoe uitgebreider de vergoedingen. Bij Zilveren Kruis zijn kinderen tot 18 jaar meeverzekerd met dezelfde hoogste aanvullende verzekering van de ouder(s). Voor kinderen tot 18 jaar wordt geen premie betaald.

Dankzij de afspraken die het KVGO met Zilveren Kruis heeft gemaakt, profiteer je ook van een aantrekkelijke korting op de premie!
• 5% korting op de basisverzekering
• 15% korting op de aanvullende en tandartsverzekering met 1 t/m 3 sterren

Naast vergoedingen en korting, ook services
Wij maken het je graag gemakkelijk. Declareren regel je eenvoudig online in Mijn Zilveren Kruis. Of via de Zilveren Kruis app. Binnen 3 werkdagen staat het geld op je rekening. En dat is niet alles. Onze Zorgcoach helpt bij wachtlijstbemiddeling en geeft advies over een medische klacht, diagnose of behandeling. Met de app Zilveren Kruis Wijzer krijg je antwoord van (medisch) experts, waar je ook bent. En wil je iedere dag met kleine stapjes werken aan je gezondheid? Dan helpen we je op weg met Actify, de vitaliteitscoach.

Vragen over Corona?
Zilveren Kruis heeft een speciale internetomgeving als je vragen hebt over Corona en de gevolgen daarvan: https://www.zilverenkruis.nl/consumenten/corona

Ben je al collectief verzekerd bij Zilveren Kruis via KVGO?
Dan zit je goed. Je hebt de nieuwe premie en het vergoedingenoverzicht voor 2021 al van ons ontvangen. Je bekijkt ze in Mijn Zilveren Kruis.

Ben je nog niet collectief verzekerd bij Zilveren Kruis?
Je kiest de zorgverzekering die het beste bij jouw situatie past en berekent op de website je premie met één druk op de knop. Je vindt er ook alle informatie over de vergoedingen.
Tip: Overstappen is eenvoudig. Zilveren Kruis zegt je huidige zorgverzekering voor je op als je je uiterlijk 31 december 2020 aanmeldt. Zilveren Kruis helpt je graag om ook in 2021 gezonder te leven en te werken. Want als het om gezondheid gaat, telt alles mee.

Meer informatie? Kijk op de website, of  bel met 071 364 19 20.

Geïnteresseerd in meer Ledenvoordeel van Centraal Beheer? Klik hier.