Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Leesvoer voor de feestdagen: een nieuwe editie van het KVGO Magazine!

Eén dezer dagen valt hij op de mat, de nieuwe editie van het KVGO Magazine. Deze editie staat bomvol interviews met Chris van Antwerpen van Grafisch Bedrijf Goes over robotisering, Eline Thuis van Rodi Rotatiedruk over hoe zij wist door te groeien tot ploegleider en expert van de rotatiepers, collega Metehan Hasirci over de KVGO Index-tool, Jeroen Balke van Mailweb ver zijn digitale collega AI, collega Kirsten Linders over de cao onderhandelingen en Rogier Schrijer van PPP Nederland over duurzaamheid en de transparantie van zijn onderneming.

Uiteraard vind je ook alle andere, vaste katernen terug, zoals een voorwoord door onze Voorzitter Dick Naafs, “Op de hoogte”, de KVGO Barometer én andere interessante en relevante artikelen. Ook werpen we een terugblik op de Algemene Vergadering van 14 november. We wensen iedereen veel leesplezier! De digitale blader-editie vind je hier.

Mocht je het magazine nog niet ontvangen, maar hier wel interesse in hebben, stuur ons dan een bericht op info@kvgo.nl. Dan kijken we of je aan de lijst van geadresseerden kunt worden toegevoegd. Ook wanneer je suggesties mocht hebben hebben voor onderwerpen of artikelen voor een van de toekomstige edities, horen we uiteraard graag van je!