Ga jij het maken in de grafimedia? zoek een baan op indruk.nu

Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Loopbaan APK van C3 werkt! op tv

C3 werkt! presenteert zich met de Loopbaan APK in de RTL 7 uitzending van Ondernemend Nederland op zondag 1 april. Het C3 werkt! item is gebaseerd op het verhaal van drukkerij Snep in Eindhoven met de Loopbaan APK en de visie van C3 werkt! op duurzame inzetbaarheid.

De uitzending heeft als thema ‘Management & Organisatie’. Bedrijven vertellen in deze uitzending over onder andere verandertrajecten en verandermanagement, organisatieontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling.

Het doel van de uitzending is de doelgroep (MKB en MKB+) te informeren, te inspireren en actie te genereren. Centraal in het item van C3 werkt! staat de Loopbaan APK en de ervaring die drukkerij Snep hiermee heeft. Opnames vonden op 16 maart plaats bij drukkerij Snep in Eindhoven.

De Loopbaan APK geeft op een snelle manier inzicht in de inzetbaarheid van de medewerker en laat zien hoe deze inzetbaarheid kan worden vergroot. Door het persoonlijke actieplan kunnen concrete vervolgstappen worden gezet in dialoog met de werkgever.

Uitzenddata

  • zondag 1 april: 09.55 uur bij RTL 7
  • zaterdag 7 april: 12.30 uur herhaling bij RTL 7