Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Maarten Jansen vertrekt bij KVGO

Sinds 1 mei is Maarten Jansen niet meer werkzaam bij het KVGO. In de afgelopen 12,5 jaar heeft Maarten de KVGO-leden ondersteund bij vraagstukken over pensioenen, sociale zekerheid  en verzekeringen. Ook vertegenwoordigde Maarten het KVGO als bestuurder in het Pensioenfonds PGB en in het ASF-bestuur.

Maarten Jansen: “onze sector heeft een zware periode achter de rug met voor velen forse consequenties, die de sector ook zelf heeft moeten dragen. Het is mooi om te zien hoe veel ondernemingen maar ook de instituties zich weten aan te passen aan een nieuwe realiteit. Ik wens iedereen in onze sector veel succes en plezier in wat hij doet.

Brecht Grieten, directeur KVGO: “In de afgelopen jaren heeft Maarten zich volop ingezet op het ondersteunen van leden op een zeer inhoudelijke en kundige manier. Als bestuurder bij het PGB heeft hij meegewerkt aan een fenomenale transitie van het pensioenfonds. Zijn mandaat bij het PGB liep af per 1 april. En nu neemt hij ook afscheid van het KVGO. Gelukkig is Maarten nog beschikbaar om ons in de komende periode te adviseren over de Wet Toekomst Pensioenen en de impact hiervan op onze sector. We wensen hem alle goeds toe in de toekomst!”