Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Meet Your Local Printer

Graag brengen we dit initiatief onder de aandacht! Vijf uiteenlopende drukkerijen, een binderij en een papiergroothandel bundelen hun krachten en organiseren op donderdag 13 juni in de Grafische Werkplaats Amsterdam een inspirerend evenement om de grafimediabranche onder de aandacht te brengen. Zin om een kijkje te komen nemen?

Voor wie?

Of je nu een doorgewinterde grafisch ontwerper bent, een beginnende fotograaf, een ervaren productiemedewerker of een enthousiaste student, dit evenement is speciaal voor jou op maat gemaakt. In de dynamische grafische industrie waarin drukwerk steeds duurzamer, hoogwaardiger en diverser wordt, wordt uitwisseling en inspiratie gekoesterd, om samen grenzen te kunnen verleggen. 

Wat kun je verwachten?

Laat je verbazen door 7 bedrijven met elk hun specifieke eigen aanpak en verwacht betoverd te worden door een veelheid aan kleuren, formaten, texturen en afwerkingen. Krijg de kans om vragen te stellen, innovatieve technieken te zien en de magie achter elk drukwerk te ontdekken. Niet zonder een hapje en een drankje.  

Enthousiast geworden en zin om een kijkje te nemen? Mail dan naar: freek@robstolk.nl