Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Nationale Peiling Ondernemersklimaat

Zie jij het belang van een goede lobby bij de formerende partijen, vanuit VNO-NCW en MKB Nederland? Help dan mee door het invullen van de Nationale Peiling Ondernemersklimaat! Het is belangrijk dat alle sectoren, regio’s en grootteklassen goed vertegenwoordigd zijn. Dit is dus een oproep aan álle KVGO-leden, groot en klein.

 

Voor de tweede keer laat VNO-NCW en MKB-Nederland deze Nationale Peiling Ondernemingsklimaat uitvoeren, om zo een goed beeld op te bouwen van de ontwikkeling van het ondernemersklimaat in Nederland. Op dit moment spelen er grote maatschappelijke opgaven, waarbij de rol van ondernemerschap en investeringen van ondernemers van groot belang zijn.

Voor een gedegen lobby is het essentieel dat VNO-NCW en MKB-Nederland op de hoogte zijn van hoe ondernemingen het Nederlandse ondernemingsklimaat beoordelen, in hoeverre dat klimaat van invloed is op (de toekomst van) het bedrijf en welke thema’s en (omgevings)factoren daarbij met name een rol spelen. Dus help mee en vul de vragen van de peiling in op:
https://app.collecthor.nl/cm/simple/48680/1862830041/0Sh6eIybiGLa-lK9F1MRw0T-KdZcQxf0xnUaW_gtzzA