Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Nieuw contributiemodel per 01-01-2023

Het KVGO voegt waarde toe aan jou als lid van onze vereniging. Want op die manier dragen we bij aan duurzame en sterke grafimedia-bedrijven in Nederland. We bieden je als lid unieke sectorspecifieke kennis & handvatten om beter te ondernemen. We zijn een gids en regisseur in een wereld in beweging. En we zijn de stem van de hele sector bij beleidsmakers en relevante stakeholders.

In 2023 zetten we als brancheorganisatie sterk in op groei, want hoe meer bedrijven zich bij ons aansluiten, hoe krachtiger we onze stem kunnen laten horen en hoe meer we samen kunnen bereiken.

Om onze gewenste groei te kunnen realiseren introduceren we per 1 januari 2023 een nieuw, eenvoudiger en transparanter contributiemodel. Dit nieuwe contributiemodel is gebaseerd op het aantal fte’s en op het principe dat de sterkste schouders de zwaarste lasten dragen. Die opbouw is vertaald naar een staffel, zodat je in één oogopslag kunt zien hoeveel contributie je gaat betalen. Geen rekenwerk, maar duidelijkheid. En het mooie is: niemand gaat in 2023 meer betalen, want de enkele bedrijven voor wie dat wel zou gelden, worden in het eerste jaar gecompenseerd.

In deze leaflet hebben we het nieuwe contributiemodel met de te hanteren staffels op een rijtje gezet.

Vragen of opmerkingen? Bel naar 020 543 56 78 of e-mail naar info@kvgo.nl.