Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Nieuw in de Personeelswijzer: de modulaire beëindigingsovereenkomst

Op de KVGO Personeelswijzer is naast de Modulaire Arbeidsovereenkomst nu ook de Modulaire Beëindigingsovereenkomst te vinden. Door het invullen van een aantal gegevens en het doorlopen van keuzemogelijkheden creëert uzelf een beëindigingsovereenkomst die aansluit bij de specifieke situatie.

Er is een keuze uit drie soorten beëindigingsovereenkomsten. De keuze is afhankelijk van de reden voor het eindigen van het dienstverband. De opties zijn beëindiging van het dienstverband wegens bedrijfseconomische omstandigheden, wegens meer dan twee jaar ziekte van de werknemer en vanwege verschil van inzicht.

Nadat een keuze is gemaakt moeten er een aantal stappen doorlopen worden. Elke stap behandelt een onderwerp waarover een bepaling kan terugkomen in de beëindigingsovereenkomst. Bij nagenoeg alle onderwerpen is een uitleg toegevoegd.

Niet alle situaties
Als alle stappen zijn doorlopen kan een Word-bestand worden gedownload met daarin de tekst van de beëindigingsovereenkomst. De ingevulde gegevens en keuzes zijn hierin verwerkt.

Ondanks de zorgvuldige samenstelling van de Modulaire Beëindigingsovereenkomst kan niet in elke individuele situatie worden voorzien. De Modulaire Beëindigingsovereenkomst is een tool waarmee gemakkelijk een model samengesteld kan worden. Als gebruiker blijf je daarom zelf verantwoordelijk voor de juistheid van de inhoud en de daaruit voortvloeiende gevolgen.

Vragen? Neem dan contact op via info@kvgo.nl of bel naar 020 54 35 678.

Klik hier om naar de Personeelswijzer te gaan.