Ga jij het maken in de grafimedia? zoek een baan op indruk.nu

Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Nieuwe accountmanager bij het KVGO

Per 15 maart jl. is Xander van Beekum het team van KVGO komen versterken in de rol van accountmanager. Zijn doel is om samen met de leden, het bestuur en de medewerkers van het KVGO de vereniging nog sterker en beter te maken.

Onderstaand stelt hij zich kort voor.

 

Gedurende een aanzienlijk deel van mijn loopbaan ben ik actief geweest op het gebied van financieren in de zakelijke markt. Bij zowel bankinstellingen als financieringsmaatschappijen heb ik mij toegelegd op het opzetten van zowel langlopende financieringen voor vaste activa als ook kortlopende financieringen rondom liquiditeit. In die periode van meer dan 20 jaar ben ik zowel aan de voorkant als aan de achterkant van financieren bezig geweest. Ik ben jarenlang zowel bij investeringsvraagstukken als bij de recovery en afwikkeling van faillissementen actief geweest. Met name het totale concept van contact tot daadwerkelijke afstemming heeft mij altijd veel werkplezier opgeleverd

Het afgelopen jaar ben ik als ad interim manager actief geweest met de reorganisatie van een transportbedrijf alwaar ook het berging vak een onderdeel was. Het samen laten werken van een ad hoc bergingsdienst met een transportafdeling welke allesbehalve ad-hoc opereerde leverde mooie uitdagingen op. Het zoeken naar synergie en efficiencyslagen is een mooie reis geweest.

En nu mag ik aan de slag bij het KVGO als accountmanager als opvolger van Arjan Meijer. Een uitdaging waar ik naar uitkijk. In mijn inwerkperiode zal ik nog veelvuldig op het kantoor van KVGO aanwezig zijn om de ins en outs van deze vereniging tot mij te nemen. Dat aangevuld met de kennis uit mijn eigen verleden zal ik de leden gaan bezoeken en kijken waar ik kan ondersteunen. Ik wil graag de tijd nemen om te luisteren naar het het gesprek te voeren met de leden om te zien waar men behoefte aan heeft en hoe ik toegevoegde waarde kan inzetten vanuit de club dan wel kan creëren voor zowel het KVGO, de leden als stakeholders. Wat gaat er nu goed? Wat moet er morgen beter?
Mocht je ideeën hebben aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik zie uit naar een feitelijke kennismaking.

Xander van Beekum
Accountmanager KVGO
x.van.beekum@kvgo.nl