Ga jij het maken in de grafimedia? zoek een baan op indruk.nu

Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Nieuwe jas voor Kernnieuws van het KVGO: Kernn.

De tweede editie van Kernnieuws in 2018 is gerestyled om deze in de pas te laten lopen met de andere communicatie-uitingen van het KVGO. De titel van Kernnieuws mocht na ruim twee decennia wat compacter. Logischerwijs kom je dan voor een verenigingsblad tot de Kernn.

Ook zijn in deze uitgave de kenmerkende elementen van de huisstijl – de kleurige hexagonen – terug te vinden. Uiteraard is er te lezen over de Ledenraad van het KVGO die op 16 mei plaatsvindt in Het Oude Magazijn te Amersfoort. De belangrijkste onderwerpen: toespraak van Cees Verweij, heroriëntatie met Berenschot, Grafimedia cao, verkiezing bestuur en de conceptjaarrekening 2017.

De agenda loopt vol met tal van interessante onderwerpen. Zo zal er aandacht zijn voor de stand van zaken rond de Privacywet AVG die op 25 mei officieel ingaat en de pensioenen.

Grafimedia cao
In dit nummer zijn nieuws en achtergronden te vinden over onder andere de Grafimedia cao, de winnaars van de Kalenderwedstrijd, de Arbocatalogus die geoptimaliseerd is, het hoger beroep in de Ja/Ja-sticker, de privacywet AVG en de toekomst van de printindustrie.

Bovendien bevat Kernn. de laatste informatie van Intergraf ‘Geen illegaal hout in drukwerk’ en artikelen over de heffing afvalbeheersbijdrage, de meldplicht energiebesparing en zijn er subsidies beschikbaar voor opleiding en reorganisatie.

Zie:
KVGO Kernn nummer 2 2018 .