Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Nieuwe medewerkster Communicatie: Mariska Mooijekind

Per 1 juni is Mariska Mooijekind bij ons in dienst getreden in de functie van Projectmedewerker Communicatie.

Wij zijn heel blij met haar komst, want Mariska zal ons onder andere helpen met het vergroten van onze zichtbaarheid naar leden en stakeholders. Ook zal zij er mede voor zorgen dat leden nóg gerichter worden voorzien van informatie en zal zij zich bezig houden met het organiseren en begeleiden van evenementen. Mariska aan het woord, na haar eerste week op kantoor:

“Ik tref een dynamische werkomgeving, waar uiteenlopende plannen, ideeën en wensen op tafel liggen om te worden uitgediept en bekrachtigt. Het team van collega’s vormt een berg aan ervaring. Samen met hen heb ik goede zin een slag te maken in de communicatie van het KVGO. Bedankt allen, voor een vriendelijk welkom en jullie vertrouwen en enthousiasme!

Het KVGO vertegenwoordigt, versterkt, vernieuwt en verbindt. Dit kunnen wij als team op kantoor alleen kracht bij zetten mét de input van de leden. De afgelopen week en de komende periode doe ik mijn best om de organisatie, mijn collega’s, het bestuur, onze leden en stakeholders zo snel mogelijk te leren kennen, om zo snel mogelijk actief aan de slag te kunnen. Hierbij nodig ik jullie uit mij vooral een Link-verzoek te sturen of mij te mailen op m.mooijekind@kvgo.nl, voor het plannen van een persoonlijke kennismaking!”