Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Nieuwe subsidiegids van het A&O-fonds Grafimedia

Vooruit blijven kijken en kansen creëren. Benut juist nu de A&O Fonds Grafimediabranche – en Europese subsidies.

Dat is de boodschap van het A&O-fonds bij de publicatie van de subsidieoverzicht 2021.

Het A&O-fonds stelt in het persbericht:

“Ontdek in de nieuwe subsidiegids welke grafimedia opleidingen, programma’s voor vitaliteit, loopbaan of leiderschap aansluiten bij jouw organisatie. Met advies, begeleiding, scholing én subsidie helpen we grafimediabedrijven toekomstproof en medewerkers langer, beter en gezonder inzetbaar te houden. Heb je gebruik gemaakt van de NOW-regeling, dan past ons aanbod ook precies bij een van de voorwaarden: het stimuleren van medewerkers om zich te blijven ontwikkelen.

Het uiteindelijke gevolg van de coronacrisis voor de brede grafische industrie laat zich aan het begin van 2021 nog niet voorspellen. Toch zien we bedrijven die met creativiteit en innovatie nieuwe kansen creëren en deze ontwikkelen. Het is immers belangrijk juist nu, waar mogelijk, vooruit te blijven kijken. De mogelijkheden zijn er, ook in 2021, met diverse subsidieregelingen. Kom wel snel in actie want het Europese subsidieproject Create your future stopt na 24 december 2021.”

Subsidiegids

De gids bevat zowel de subsidieregelingen van het A&O Fonds als van het tijdelijke Europese subsidieproject Create your future.

Subsidie aanvragen en informatie

  • Check voor alle subsidieaanvragen de A&O Fonds Grafimediabranche website voor de actuele voorwaarden: aenofondsgrafimedia.nl
  • Create your future
  • Of stuur een mail naar info@aenofonds.nl voor zowel het aanvragen van de gedrukte versie van de subsidiegids 2021 als een gratis oriënterend gesprek met één van de adviseurs.