Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Noteer in de agenda: 28 september Fit & Flexibel 3 plus KVGO-Ledenraad

‘Zelf aan de slag’ is het motto van alweer de derde editie van Fit & flexibel, deze keer op woensdag 28 september in Zeist. Toonaangevende sprekers geven inhoud en kleur aan het evenement, georganiseerd door het KVGO samen met Achmea.

Ook staat de Ledenraad van het KVGO op het programma en vinden er drie kennissessies plaats waar deelnemers aan de slag gaan met thema’s rond fitheid en flexibiliteit in en van ondernemingen.

Remi van der Elzen
Dagvoorzitter is Remi van der Elzen. 16_07_remi_van_der_elzenFilosoof Van der Elzen houdt zich onder andere bezig met sociale innovatie en duurzame inzetbaarheid. Zij begeleidt in organisaties gesprekken en verandertrajecten waarin vitaliteit, maar ook innerlijke flexibiliteit belangrijk zijn. ‘Hoe zorg je dat mensen trots kunnen zijn én blijven op hun bijdrage?’

Fit & Flexibel
KVGO-voorzitter Cees Verweij opent samen met Remi van der Elzen rond 14.30 uur de derde editie van Fit & Flexibel.

16_07_rob_vinkeSpreker Rob Vinke gaat in op generatieverschillen binnen bedrijven. Vinke begon op de LTS, werd elektromonteur, volgde het avond-atheneum, studeerde arbeids- en organisatiepsychologie aan de Universiteit van Amsterdam en werkte als wetenschappelijk onderzoeker, docent en studiecoördinator. In 1996 promoveerde hij op ‘Motivatie en belonen’. Vanaf 1997 tot 2015 was Vinke verbonden aan de Business Universiteit Nyenrode als hoogleraar Personeelswetenschappen (nu emeritus hoogleraar). Vinke was hoofdredacteur van de Gids voor Personeelsmanagement.

Michiel Mast, directeur van Resillians zal een pleidooi houdt om de vitaliteit van en bevlogenheid in het bedrijf te vergroten.

Ledenraad
De Ledenraad van het KVGO start om 13.00 en wordt voorafgegaan door een lunch. Tijdens de Ledenraad komt onder andere het beleid van de vereniging 2017 – 2020 aan bod.

Waar?
Het evenement vindt plaats in het Achmea Congrescentrum, Handelsweg 2, 3707 NH te Zeist. De Ledenraad en aansluitend Fit & Flexibel III worden afgesloten met een drankje en hapje.

Noteer de datum, woensdag 28 september, nu vast in de agenda. Nadere details volgen eind augustus.