Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Ondanks regen stond Fons Bakkes -verdiend- in het zonnetje!

Op 11 september was de afscheidsreceptie van Fons Bakkes in Aalsmeer in café restaurant In de Zotte Wilg. Ondanks het miezerige, natte weer was een drukbezochte bijeenkomst met meer dan 120 gasten. Niet raar natuurlijk want Fons heeft zich ruim 28 jaar met hart en ziel ingezet voor het KVGO en haar leden waarvan de laatste 14 jaar als bevlogen directeur.

Na een korte introductie door de huidige directeur van het KVGO, Miguel Delcour, nam de onlangs afgetreden voorzitter van het bestuur, Cees Verweij het woord. In zijn toespraak legde hij de nadruk vooral op de verbindende rol die Fons gespeeld heeft binnen de grafimediabranche, het gemak waarmee hij de vereniging leidde en de soepele wijze waarop hij de zittende directeur vertrouwd maakt met deze rol en verantwoordelijkheden.

Na de hartelijke woorden van Cees nam de huidige voorzitter van het bestuur, Dick Naafs het woord. Dick bedankt Fons voor zijn inzet en benoemde in zijn speech behalve het heden en verleden van het KVGO ook nog de toekomst van de grafimediabranche in een almaar veranderend speelveld.

”We moeten met elkaar niet afwachten maar pro actief inspelen op de veranderingen en zorgen dat het KVGO en haar leden klaar zijn voor datgene wat de toekomst brengt.” Aan het eind van zijn toespraak benoemde Dick namens het bestuur en de ledenraad, Fons tot Lid van Verdienste.

Een onderscheiding die Fons meer dan verdiend heeft in onze ogen. “Een bescheiden maar vooral kundige leider die het KVGO door mooie maar ook moeilijke tijden heen heeft geloodst. Fons heeft als directeur de gave om mensen in hun kracht in te zetten.” Naafs zette ook de echtgenote van Fons even extra in het zonnetje want zonder haar had hij zijn werk niet zo vol passie en overgave kunnen uitvoeren. Je weet wat ze zeggen, achter iedere sterke man staat een …

Na de toespraken nam Fons het woord en bedankte hij alle aanwezigen voor de jarenlange samenwerking en het vertrouwen dat hij al die tijd mocht genieten. Stilzitten gaat hij zeker niet, zijn agenda staat nu in het teken van zijn gezin, ontspanning en paardrijden. En uiteraard blijft hij het KVGO en de ontwikkelingen binnen de branche volgen. Uit het oog is zeker niet uit het hart!

Onder het genot van een borrel en wat hapjes kletsten de aanwezigen, oud-, en nieuwe collega’s bij. Er was ruimte om te netwerken en natuurlijk had iedereen de mogelijkheid om nog persoonlijk met Fons van gedachten te wisselen.