Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Onderzoek Pensioenfonds PGB

Pensioenfonds PGB belegt om jouw pensioen te laten groeien. Zij onderzoeken regelmatig of hoe ze beleggen nog past bij jouw situatie en wensen. Hoe snel jouw pensioen stijgt of daalt, hangt onder andere af van hoeveel risico zij nemen met beleggen. Vind jij zekerheid belangrijk? Of zeg je: Pensioenfonds PGB mag best een verantwoord risico lopen met beleggen, met de kans op een hoger pensioen? Doe mee aan hun onderzoek en geef aan wat jouw wensen en voorkeuren zijn!

Waarom meedoen?

Jij kunt aangeven wat je wensen en voorkeuren zijn. Je helpt Pensioenfonds PGB daarmee om te bepalen hoe zij de pensioenen het beste kunnen beleggen.

Hoe doe je mee?

Je hebt inmiddels van PGB per brief of email een uitnodiging ontvangen om mee te doen aan hun onderzoek. Het onderzoek is anoniem en jouw gegevens worden vertrouwelijk verwerkt. In ongeveer 10 minuten kun je de vragen beantwoorden. De sluitingsdatum is 22 december aanstaande.

Uitkomsten onderzoek

De resultaten zullen in de eerste helft van 2024 bekend zijn. Het verslag over de uitkomsten van het onderzoek: hoeveel mensen hebben deelgenomen, wat de belangrijkste resultaten zijn en hoe PGB verder gaat met deze resultaten, wordt gepubliceerd op de website van PGB en in hun digitale nieuwsbrief. Ontvang je deze nog niet? Geef dit dan aan in je communicatievoorkeuren op mijnpgbpensioen.nl.