Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Over het KVGO

Het Koninklijk Verbond van Grafische Ondernemingen (KVGO) is de branchevereniging van ruim 600 bedrijven in de grafische sector. Met elkaar maken we ons sterk voor een gezonde, toekomstbestendige en innovatieve grafimediabranche.

Het KVGO biedt ondernemers kennis, handvatten en handige tools om beter te ondernemen, zodat zij zich kunnen focussen op het realiseren van hun ambities. Leden kunnen altijd bij ons terecht voor informatie en advies. Wij brengen hen in contact met de juiste specialisten en faciliteren ook kennisuitwisseling en samenwerking tussen branchegenoten. Als belangenbehartiger geven wij een stem aan de sector als geheel, zowel naar beleidsmakers als naar de media en andere relevante stakeholders. Op die manier dragen we bij aan duurzame en sterke grafimediabedrijven, die met hun vakmanschap kleur geven aan Nederland.

Wat we doen

Als branchevereniging ontzorgt KVGO haar leden. Wij helpen grafische ondernemers hún doelen te bereiken. Met informatie en tools, met kennis- en netwerkevents, als lobbyist en belangenbehartiger en als adviseur en regisseur. Onze leden kunnen bij het KVGO of een van de geselecteerde partners terecht voor een antwoord op hun werkgevers- en ondernemersvraagstukken. Denk hierbij onderwerpen als CAO, personeelsbeleid, arbeidsomstandigheden, milieu, energie, duurzaamheid, marktinnovaties en technologische ontwikkelingen.
KVGO is er voor:

• Werkgevers- & ondernemersvraagstukken
• Informatie & tools
• Kennis- & netwerkevents
• Lobby & belangenbehartiging
• Advies & regie

Missie & visie

De missie van het KVGO is kort en krachtig ‘naar een gezonde grafimedia branche’. Dit doet het KVGO door het ontzorgen van de leden. Zo kunnen leden focussen op hun ‘core business’. Dat is ónze belofte en hún ‘peace of mind’.

Benieuwd naar de mensen in onze organisatie?

Binnen onze vereniging is de Ledenraad het hoogste orgaan. Het beleid is in handen van het bestuur, dat wordt ondersteund door de medewerkers van het KVGO-bureau. Daarnaast werkt het KVGO samen met diverse businesspartners en organisaties.