Ga jij het maken in de grafimedia? zoek een baan op indruk.nu

Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Onze organisatie

Het KVGO versterkt, vernieuwt, verbindt en vertegenwoordigt ruim 600 bedrijven in de grafische sector. Met elkaar maken we ons sterk voor een gezonde, toekomstbestendige en innovatieve grafimedia branche. Binnen onze vereniging is de Ledenraad het hoogste orgaan van de vereniging. Het beleid is in handen van het bestuur dat wordt ondersteund door de medewerkers van het KVGO-bureau. Daarnaast werkt het KVGO samen met diverse businesspartners en organisaties.

KVGO-ledenraad

De ledenraad is beslissingsbevoegd en bestaat uit vertegenwoordigers van lidorganisaties uit de segmenten groot, middelgroot, klein. Twee keer per jaar vindt de algemene vergadering plaats, waar het bestuur het beleid voorlegt aan de leden, die vervolgens stemmen over de te nemen beslissingen. Iedere vier jaar kiezen de leden een nieuwe ledenraad. Wil jij in gesprek komen met ledenraadsleden? Klik dan in onderstaande op het bedrijf voor de contactgegevens.

Segment groot | 10 leden

Segment middelgroot | 10 leden

Segment klein | 10 leden

KVGO bestuur

Het bestuur is verantwoordelijk voor de strategie en het beleid van de vereniging. Het bestuur bestaat uit maximaal negen personen. De bestuursleden vertegenwoordigen de drie segmenten van kleine, middelgrote en grote grafische ondernemingen. Zij worden benoemd door de Ledenraad. Twee bestuurszetels zijn beschikbaar voor – al dan niet tijdelijke – onafhankelijke bestuursleden.

Dick Naafs – voorzitter

Annette Dales

Multicopy The Communication Company

Boy Opmeer

Opmeer Drukkerij

Eric Roos

Drukkerij de Toekomst

Izo Hoytink

ProBook

Marriël van der Most

Koninklijke van der Most

Medewerkers

Medewerkers van het KVGO-bureau zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van de vereniging. Zij voeren het beleid uit en zijn het eerste aanspreekpunt voor leden.

Brecht Grieten

Directeur

Henriëtte van Beek-Hartman

Secretaresse

Taco Mansens

SEI Helpdesk

Dominique Zunneberg

Administratie

Metehan Hasirci

Administratie

Kirsten Linders

Werkgeverschap

Xander van Beekum

Accountmanager

Mariska Mooijekind

Projectmedewerker communicatie

Tim van Dalen

KVGO
Adviseur sociale innovatie, cao en arbeidsvoorwaarden

KVGO-partners

Het KVGO werkt samen met diverse partijen om voor de leden een uitgebreid netwerk te creëren.

Samenwerkingspartners

De samenwerking met deze partners is erop gericht voor leden voordelen te genereren. Denk aan verzekeraars, opleidingscentra en diverse adviseurs. Bekijk alle ledenvoordelen

Businesspartners

KVGO businesspartners zijn ondernemingen of organisaties die binnen de keten aanverwante diensten leveren en daardoor verbonden zijn met de KVGO-leden. Denk aan toeleveranciers, certificeringsorganisaties, verzendorganisaties of consultancybureaus.

Ook businesspartner worden? Neem dan contact met ons op via 020-5435678 of info@kvgo.nl.

Meedoen?

Heb je een mening, wil je invloed hebben en samen met ons werken aan een sterke grafische sector? Neem dan zeker met ons contact op! Naast een rol in de postcommissie, kan je bij het KVGO ook deelnemen in het bestuur, de Ledenraad of een andere commissie. We bespreken graag met je waar jij je samen met ons en andere leden hard voor wilt maken.