Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Vacature: Verenigingsmanager

Het KVGO is de branchevereniging voor de grafimedia-ondernemers en vertegenwoordigt zo’n 600 bedrijven met in totaal ruim 12.000 werknemers. De grootte van de ledenbedrijven varieert van eenmanszaak tot internationaal opererende organisaties, waarbij het grootste gedeelte van de leden onder het MKB valt. Als vereniging staan wij voor een krachtige, gezonde, toekomstbestendige en innovatieve grafimediabranche. We behartigen de belangen en versterken het werkgeverschap van de lidbedrijven. Ook stimuleren wij het ondernemerschap en faciliteren we opleidingen, advies en onderzoek.

Leden kunnen bij het KVGO terecht voor een antwoord op hun werkgevers- en ondernemersvraagstukken, waaronder de CAO, personeelsbeleid, arbeidsomstandigheden, duurzaamheid en (technologische) ontwikkelingen. Het bureau heeft 9 medewerkers.

 

Het KVGO is op zoek naar een Verenigingsmanager (28-40u).

Functiebeschrijving

Als Verenigingsmanager heb je een centrale rol binnen de vereniging, tussen het bestuur, de leden en je collega’s van het bureau. Je coördineert verschillende projecten en activiteiten op het gebied van communicatie, verenigingszaken en eventmanagement. De projecten en activiteiten zijn divers. Je ontwikkelt content voor de website, nieuwsbrief en social media (eventueel in samenwerking met een extern bureau). Daarnaast organiseer je workshops, seminars en (netwerk)evenementen. Ook bereid je als secretaris van het bestuur en ledenraad de bestuurs- en ledenraadsvergaderingen voor, stel je de agenda op en monitor je de voortgang van de afgesproken acties. Door jouw brede scope weet je precies wat er speelt binnen de vereniging en bij de leden. Je signaleert wensen van leden/ondernemers en gebruikt dit als input voor het ontwikkelen en organiseren van nieuwe bijeenkomsten en projecten.

Functie-eisen

  • Je hebt een MBO+/HBO werk- en denkniveau
  • Je bent zelfstartend, proactief en initiatiefrijk
  • Je bent een verbinder en weet mensen te enthousiasmeren
  • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk
  • Je kunt je goed bewegen in een organisatie met politieke belangen
  • Je hebt affiniteit met de uitdagingen van ondernemers in de grafimediabranche
  • Je hebt oog voor detail
  • Je kunt goed plannen en organiseren
  • Je kan zelfstandig en in teamverband werken

Arbeidsvoorwaarden

Het KVGO biedt je een uitdagende functie die ingevuld kan worden in 28-40 uur per week. Het KVGO  geeft je veel vrijheid om je eigen werktijden in te delen. De salarisindicatie is € 3.432 tot en met € 4.712 (voltijds) en is afhankelijk van kennis en ervaring. KVGO beschikt over goede arbeidsvoorwaarden zoals een dertiende maand, scholingsmogelijkheden en een pensioenregeling. Hybride werken is natuurlijk ook mogelijk.

Standplaats

Schiphol-Rijk

Interesse?

Interesse?
KVGO laat zich in deze procedure begeleiden door PolderBanen. Je kunt solliciteren t/m dinsdag 9 juli via https://polderbanen.nl/vacature/verenigingsmanager/. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Jeppe Licht of Evi Gasseling via 073-2032098.