Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Overlijden Dick Ranzijn, Rodi Media

Op maandag 12 juni overleed, in het bijzijn van zijn vrouw en kinderen, Dick Ranzijn. Uitgever en graficus, grondlegger van Rodi Media. Een bedrijf dat hij vanaf de zolderkamer tot toonaangevend grafisch bedrijf en uitgeverij van vele couranten, wist op te bouwen.

Dick Ranzijn ging uitdagingen en moeilijke situaties nooit uit de weg. Hij zag dat meer als uitdaging en kon daarmee onderscheidend zijn ten opzichte van concurrentie en in de grafische markt. Hij dacht groot en dat maakte hem een kleurrijk ondernemer en sympathieke collega. Het KVGO zal hem herinneren als trouw lid van onze vereniging en zijn betrokkenheid.

Dick Naafs, voorzitter KVGO: “Pretoogjes, rasoptimist, keihard lachen, nooit bang, straatvechter, lieve vader, lieve man, AZ’er in hart en nieren én een échte ondernemer. Dat is Dick Ranzijn sr. – mister Rodi Media – samengevat in een paar woorden.“ zijn de woorden die op de site van Rodi staan geschreven. En alles zegt over de leegte die Dick ongetwijfeld zal achterlaten. Namens het KVGO wensen wij zijn vrouw, kinderen en familie alle kracht en sterkte toe met het verwerken van dit verlies.