29 maart 2017 | Gorinchem

Print Pakt Live 2017 Gorinchem in beeld gevangen

Het Kennisplein tijdens Print Pakt live van 14 – 16 maart in Gorinchem bleek een groot succes. Een keur aan inleiders verzorgden workshops, de premediaprof Peter Villevoye trok honderden bezoekers. Er waren tombola-prijzen, een publieksverkiezing, drie dagkranten en twaalf filmpjes.

Jos Steutelings, Toob Alers, Erik Timmermans, Pieter Kers, Eddy Hagen, Patrick Verkaart, Richard Leloux en Albert Noppen vormden de line up op het Print Pakt Live Kennisplein. Ze deelden kennis, gingen met de – vaak opmerkelijk jonge bezoekers – in discussie en zorgden voor een boeiend en feestelijk driedaags evenement.

Premediaprof
Naast de workshops vonden tal van andere activiteiten plaats. Zo verschenen er drie dagkranten met actueel beursnieuws, lokte een goochelaar bezoekers het Kennisplein op, reikte het CMBO de Innovatie Award uit en vond de publieksverkiezing voor de innovatiefste aanpak plaats.

De workshops van erkend Adobe-specialist Peter Villevoye spraken een breed publiek aan. Hij beschikte bovendien op het Print Pakt Kennisplein over een eigen hoek, waar hij de hele dag, met het beeldscherm voor zich, tips en trucs aanreikte.

Zilveren speld
Alice en Andries Slagter van Drukkerij Comprint in Sappemeer werden op het Print Pakt Live Kennisplein verrast: Alice kreeg een zilveren KVGO-speld vanwege haar 25-jarig lidmaatschap van de branchevereniging

Mr Print Pakt na afloop: “De samenwerking met de beursorganisatie verliep voortreffelijk. We konden in een stand van liefst tachtig vierkante meter onze boodschap goed over het voetlicht brengen. Professioneel en met een uitstraling die initiatiefnemer van de campagne het KVGO veel goeds heeft gebracht.”

Nog eens terugkijken naar de inleiders en naar KVGO-voorzitter Cees Verweij die zijn visie op Print Pakt en de bedrijfstak geeft? Klik hierboven voor alle filmpjes.

Op 9 april verschijnt bij Kernnieuws een Special over de vierde editie van Print Pakt Live, deze keer in Gorinchem.

Ook interessant...

28 augustus 2018

Print Pakt Live: een schitterend podium om drukwerk te promoten

08 november 2016 | Eindhoven

Print Pakt Live ‘place to be’ tijdens DDW

29 mei 2017 | Schiphol-Rijk

Print Pakt Live opnieuw naar Dutch Design Week Eindhoven

18 juli 2017 | Eindhoven

Joost Swarte ontwerpt Print Pakt Live 2017