Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Programma Print Pakt Live 2015 rond, meld je nu aan!

Op woensdag 20 mei gaat om 16.00 uur de eerste editie van Print Pakt Live van start in The Awarehouse in Scherpenzeel. Het programma voor het evenement is rond, dus schrijf nu in!

Op de eerste editie van Print Pakt Live is vanzelfsprekend mr. Print Pakt van de partij. Marlous Spaven gaat in op actiemarketing. Willem Overbosch wil langs digitale kanalen en op papier communiceren met ondernemers, Bram ter Beek opent een tool box en Ed Boogaard leidt Print Pakt Live in goede banen.

15_04_marlous_spavenMarlous Spaven
Marlous Spaven is Account Director bij TIM dialogue marketing te Amsterdam, een activatie bureau gespecialiseerd in off- en online direct marketing. Zij heeft een Master in design management van de Brunel University in Londen.

Na haar studie werkte zij in Engeland als in-store communication manager bij Tesco en als Senior Accountmanager bij Vivid Brand Ltd. Voordat zij bij TIM begon was zij Format & Communication manager bij KPN.

Zij heeft een passie voor de inzet van slimme combinaties van middelen die de effecten versterken en voor opvallende creaties die reacties afdwingen en het merkbeeld ondersteunen.

15_04_Willem Overbosch 06Willem Overbosch
Willem Overbosch staat aan het hoofd van Dutch Network Group (DNG), het bedrijf waarmee hij in 2013 ook ondernemerstijdschrift De Zaak overnam.

“Wat ik wil is: communiceren met ondernemers. Het gaat mij ook niet om die oplage van 150.000 exemplaren. Het draait om wat die ondernemer wil weten en op welke manier hij die informatie wil ontvangen. Het tijdschrift – en drukwerk in het algemeen – is daarbij een prachtig middel om onze kennis te delen, maar niet het doel. Ik zie daarom ook goede mogelijkheden voor bijvoorbeeld meer op maat gemaakte edities, die optimaal aansluiten bij de interesse van de lezer. Daar liggen absoluut kansen. Voor ons, maar ook voor grafimediabedrijven.”

Parate kennis
Uiteraard is er tijd voor verstrooiing, waarin de zaal getest wordt op parate kennis. Wie zich goed wil voorbereiden, houdt de Print Pakt-site in de gaten.

Locatie
De locatie is bijzonder. The Awarehouse van gastheer Interface in Scherpenzeel heeft een leven achter de rug als fabriekshal en biedt nu onder andere onderdak aan bijzondere evenementen.

Interface
Industrielaan 15
3925 BD Scherpenzeel

Volg het nieuws over Print Pakt Live op de site, Twitter, Facebook en andere social media.

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt per omgaande een e-mail met de uitnodiging en aanmeldmogelijkheden. Kijk dus direct even in je inbox, geef aan welk deel van het programma je wilt bijwonen en ook of je meedoet aan het walking dinner, en meld je aan. Bedankt!