Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

SEI koopt voordelig stroom in voor 2017

De Stichting Energie Inkoop van het KVGO (SEI) heeft groene stroom ingekocht voor de jaren 2017, 2018 en 2019. De aanbesteding voor de levering vond op 15 april plaats. Daarbij kwam Engie (het voormalige GDF Suez) als voordeligste uit de bus.De nieuwe tarieven liggen bijna 40 procent lager dan die van het huidige contract en zijn  daarmee de laagste elektriciteitsprijzen waarvoor de SEI ooit heeft ingekocht! Binnenkort ontvangen alle SEI deelnemers een kopie van het afgesloten raamcontract en de leveringsbevestiging.

De groene stroom die door Engie geleverd gaat worden is ingekocht op basis van Europese waterkrachtcertificaten. SEI deelnemers kunnen ook kiezen voor groene stroom op basis van Europese of Nederlandse windenergiecertificaten.

Behalve een scherpe prijs biedt de SEI raamovereenkomst de leden meer zekerheid vergeleken met overeenkomsten die per bedrijf moeten worden onderhandeld. Meer of minder verbruik heeft geen gevolg voor het tarief. Door de werkzaamheden van de SEI bespaart een deelnemend bedrijf bovendien tijd.

Aangesloten leden hoeven niet meer zelf de energiemarkt op om deze te volgen en offertes te vergelijken. Deelnemers van de SEI hebben tevens de mogelijkheid tot kosteloos online inzicht in het energieverbruik. Op dit moment kunnen er een beperkt aantal aansluitingen aan het contract worden toegevoegd.stroom

Nadere informatie bij de SEI Helpdesk, tel. 020 543 55 58 of per e-mail: Taco Mansens.