Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Stichting Energie Inkoop, SEI scoort opnieuw met record lage gasprijs

De Stichting Energie Inkoop (SEI) heeft voor 2019 en 2020 tegen de laagste prijs sinds jaren gas ingekocht voor de deelnemende KVGO-leden. Het SEI-bestuur onderhandelde op 12 mei met vijf energiemaatschappijen. De scherpste aanbieding werd daarbij gedaan door de huidige gasleverancier Total Gas en Power Nederland.

Voor kleinverbruik is voor deze jaren de prijs vastgelegd op 18,73 cent per kubieke meter (inclusief regiotoeslag en landelijk transport, exclusief btw en energiebelasting). De SEI is tevreden dat ze de samenwerking met Total Gas en Power in 2019 en 2020 kan continueren.

Voor grootverbruik is de prijs voor deze periode 16,80 cent per kubieke meter, inclusief landelijk transport, exclusief GTS, welke 1 op 1 wordt doorbelast door GasTerra Transportservices. Gasgrootverbruikers komen in de grafische industrie niet veel voor. Ze zijn pas grootverbruiker als ze per jaar meer dan circa 170.000 kubieke meter gas verbruiken.

Alle SEI-deelnemers ontvangen binnenkort een kopie van het raamcontract en een bevestiging van hun individuele leveringsovereenkomst.

Meer weten? SEI Helpdesk, tel. 020 543 55 58 of per e-mail: tmansens@kvgo.nl.