Ga jij het maken in de grafimedia? zoek een baan op indruk.nu

Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Speciaal voor KVGO-leden: met korting naar Benelux Online Print Event

Op woensdag 15 maart, voorafgaand aan de tweede dag van de Sign & Print Expo te Gorinchem pakt VIGC dit jaar uit met een sterk programma rond e-commerce in de grafische sector. Deze vijfde editie van BOPE – wat ondertussen een gevestigde waarde is binnen de Benelux Online Print industrie – creëert een platform voor iedereen die bezig is met online print. Het is dé ontmoetingsplek om informatie te vergaren over personalisatie, digitale transformatie, e-commerce en web-to-print voor productiebedrijven, leveranciers en opleidingsverstrekkers.

Tijd: 10.00 tot 16.00 uur
Locatie: Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem

Met 140 deelnemers verwelkomde BOPE vorig jaar Europese bedrijfseigenaars, CEO’s, COO’s en afdelingsverantwoordelijken. Dit jaar zullen internationale experts elk vanuit hun eigen perspectief inzichten delen aan de hand van inspirerende sectoranalyses en case studies. We kijken tijdens de keynote ‘E-commerce in China’ zelfs over de muur van onze sector. BOPE is dan ook dé jaarlijkse afspraak voor iedereen die online print in zijn bedrijfsmodel heeft geïntegreerd of gaat integreren.

Door BOPE te koppelen aan de Sign & Print expo wordt een uniek concept gecreëerd waardoor kennisoverdracht en netwerking m.b.t. online print kan gekoppeld worden aan een beursbezoek. Lekker handig en efficiënt!
Maak ook kennis met het Belgian Beer Café dat jullie tijdens de netwerking na het event kunnen ontdekken en waar een echte Belgische bierproeverij wordt verzorgd door professionele biersommeliers.

Benieuwd naar het programma? Kijk dan hier.

Exclusieve korting voor KVGO-leden

Kaarten voor BOPE zijn verkrijgbaar via de BOPE website van het VIGC. Exclusief voor KVGO leden is er de kans om € 50,00 korting krijgen op de toegangsprijs van het BOPE evenement. Stuur Taco Mansens (t.mansens@kvgo.nl) een mailtje als je zo’n kortingsvoucher wilt ontvangen. Verdeling van de vouchers gaat op volgorde van binnenkomst van de aanvragen dus reageer vandaag nog!

Vragen? Stuur een e-mail naar info@kvgo.nl of bel naar 020 54 35 678.