Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Special Print Pakt Live op DDW verschenen

Bij Kernnieuws # 5, de uitgave voor leden van het KVGO, verscheen de special Print Pakt Live 2017. Het blad telt 20 pagina’s en doet op papier verslag van dit succesvol verlopen evenement tijdens de Dutch Design week, eind oktober in Eindhoven.

Aan het woord komen onder andere Joost Swarte, de befaamde ontwerper die Print Pakt tekende en KVGO-voorzitter Cees Verweij.

Grafisch Nederland maakte indruk met de Op de kaart-actie. KVGO-leden ontwierpen en drukten duizenden kaarten die door bezoekers – dankzij de ondersteuning door PostNL – naar 42 landen werden verzonden.

Verder komen in de Special aan bod: de grafische juwelen, de Print Pakt papertrail, de wand met papiersensatie, de vitrines met uitmuntende voorbeelden van verpakken en afwerken en de mogelijkheid om een door Joost Swarte persoonlijk gesigneerd exemplaar van De Stijl te winnen.

De negentien workshops die gedurende negen dagen zijn gehouden passeren de revue, waarna de special afsluit met een dikke Thnx! Voor alle mensen die het evenement mogelijk maakten.

Overigens is het evenement niet alleen op papier, maar ook op film vastgelegd. Benieuwd naar wat de sprekers te zeggen hebben? Klik hieronder.

Deze inhoud is beschikbaar na acceptatie van de cookies.Bekijk op Youtube

Opened in een nieuw venster
De Special Print Pakt Live verscheen op 11 november als bijlage bij Kernnieuws #5.