Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Stuur die kalenders en agenda’s maar op!

Het is nu het moment om kalenders- en agenda’s in te zenden voor de Kalenderwedstrijd 2016. Aan de KW kunnen deelnemen Nederlandse en Belgische bedrijven en organisaties – grafisch en niet-grafisch – die originele relatiekalenders of agenda’s, in welke vorm dan ook, uitgeven. De wedstrijd staat ook open voor commerciële uitgaven die in een aparte categorie beoordeeld worden.

De Kalenderwedstrijd kent een rijke historie en wordt in 2016 voor de 34ste keer door de stichting Kalenderwedstrijd georganiseerd. Voor de KW kunnen wand-, bureaukalenders en/of agenda’s worden ingezonden. Inzenden kan tot uiterlijk 8 januari 2016.

Bij de beoordeling let de jury op de communicatiekracht, bruikbaarheid, originaliteit/innovatie en ook op marketingaspecten, zoals connectiemogelijkheden met social media. Uiteraard heeft de jury oog voor de grafisch technische verzorging, maar de kalenders en agenda worden niet louter met een loep beoordeeld.

Een vakjury beoordeelt de inzendingen, die verdeeld worden over verschillende categorieën. De beste inzendingen komen in een expositie. Tijdens deze expositie wordt de publieksprijs gekozen. De uitslagen worden tijdens de KW Prijsuitreiking bekend gemaakt.

Stuur die kalenders en agenda’s voor 8 januari op naar:

Kalenderwedstrijd 2016
p/a KVGO, Postbus 220
1180 AE Amstelveen