Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Succesvolle eerste dag Print Pakt Live op DDW

Dutch Design Week in Eindhoven is gestart en daarmee ook Print Pakt Live. Negen dagen lang maken grafische bedrijven samen met het Print Pakt-team promotie voor het grafische product in de sfeervolle Swarte Doos op Strijp S, Eindhoven.

Kort voor de opening legde tekenaar en ontwerper Joost Swarte de laatste hand aan het ontwerp van de Black Box,  voor de gelegenheid omgedoopt tot Swarte Doos.

Met het logo van Print Pakt Live Eindhoven vatte Swarte het evenement krachtig samen. Zo is er aandacht voor boeken met de collectie van Best Verzorgde Boeken.

Om de verschillende eigenschappen van papier  duidelijk te maken ontwierp Swarte een overzichtelijke installatie met allerlei gramsgewichten, structuren en tinten wit.

Magneet
Naast de expositie van grafische hoogstandjes is de shop – net als voorgaande edities – een magneet. Honderden bezoekers grepen de kans om gratis ansichtkaarten, speciaal voor het evenement ontworpen en geproduceerd door diverse drukkerijen, mee te nemen of te versturen.

Ook de mogelijkheid om Joost Swarte pakpapier mee te nemen en de Paper Trail, een route met alle evenementen die met grafisch ontwerp te maken hebben, werd met beide handen aangegrepen.

Vanaf maandag start het programma met bedrijfspresentaties, workshops en Print Promotors.

Elke dag toont een grafisch bedrijf  grafische hoogstandjes in het daarvoor ingerichte expo-deel.

De informatieve KVGO-bijeenkomst op dinsdag 23 oktober in SintLucas, op een steenworp afstand van Print Pakt Live is jammer genoeg uitverkocht.

Kijk op KVGO TV voor een sfeerimpressie van het openingsweekend. “Alles uit de kast voor grafische industrie.”