Ga jij het maken in de grafimedia? zoek een baan op indruk.nu

Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Succesvolle kennissessie over bijzonder verlof

Tijdens de online KVGO kennissessies worden de leden in maximaal 1 uur helemaal bijgepraat op een bepaald onderwerp. Uiteraard is er ook volop gelegenheid om vragen te stellen. Donderdag 7 juli ging het over bijzonder verlof.

Bijzonder verlof

Dit onderwerp leeft erg binnen de bedrijven, zo bleek uit het aantal deelnemers. Kirsten Linders besprak verschillende vormen van verlof. Met name het calamiteitenverlof leidde tot veel vragen, want op hoeveel uur verlof heeft de werknemer recht als hij naar de dokter moet? En, wat nu als een begrafenis in het buitenland plaatsvindt en werknemer daarheen moet? Daarnaast ging de sessie over ouderschapsverlof en het nieuwe geboorteverlof.

In de herhaling

Heb je de sessie gemist? Niet getreurd. Vanwege het grote animo organiseert het KVGO begin 2023 nogmaals een kennissessie over het onderwerp bijzonder verlof.

In het najaar volgt een kennissessie over een ander onderwerp. Heb jij een onderwerp op het gebied van arbeidsvoorwaarden waarop je in een uur tijd bijgepraat zou willen worden? Geef dit aan ons door en wellicht gaat de volgende kennissessie over het door jou aangedragen onderwerp.

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via 020- 54 35 678 of info@kvgo.nl