Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Tessa Schlüter verlaat KVGO

Per 1 mei 2023 verlaat collega Tessa Schlüter het KVGO, na een dienstverband van 40 jaar. Tijdens haar loopbaan heeft Tessa het KVGO en zijn leden altijd met hart en ziel ondersteuning gegeven. Van de Kalenderwedstrijd, de Kerstnummers, de Grafisch Gala’s, de districtsondersteuning tot het directie- en bestuurssecretariaat: Tessa was er al die tijd bij en gaf het beste van haarzelf!

Tessa Schlüter: “Het is een prachtige bedrijfstak en ik heb met heel veel plezier daarin rondgelopen. Vaak met verwondering bij de ledenbedrijven gezien wat voor prachtige producties er gemaakt worden. Ik blijf het een beetje ‘toveren’ vinden, het drukproces. Grafisch Nederland maakt de wereld een beetje mooier!”

Brecht Grieten, directeur KVGO: “Het is bijna onbeschrijflijk om afscheid te nemen van zo’n icoon van onze vereniging. Je kan je bijna niets meer uit de geschiedenis van het KVGO inbeelden, of Tessa was erbij, regelde alles achter de schermen en ondersteunde de leden, de collega’s en het bestuur. Het is dus een open deur om te zeggen dat we haar enorm gaan missen en ontzettend dankbaar zijn voor alles wat ze voor deze sector heeft betekend. En niet in te laatste plaats: we nemen ook afscheid van een fantastische en inspirerende collega. We wensen haar dan ook alle goeds toe op het pad dat ze nu gaat bewandelen!”