Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen betekent dat jouw onderneming toekomstbestendig is en blijft. Een continu proces waarin je als onderneming afwegingen en keuzes maakt in overeenstemming met de overige bedrijfsvoering. Of dit nu gaat over een circulair productieproces, energiebesparing of een klimaat neutrale maatschappij. Het KVGO ondersteunt de leden hierbij. We delen onze kennis, bieden handige tools, volgen de wet- en regelgeving op de voet, identificeren innovaties, informeren over subsidies en fondsen en voeren lobby op relevante onderwerpen.

CO2 en Energiemanagement

KVGO is jouw partner met betrekking tot CO2 en energiemanagement! Niet alleen informeren we je tijdig over wat er komen gaat ook bieden we het KVGO stappenplan verduurzaming met partnerschappen en tools die jou helpen de reductiedoelstellingen te bereiken.

Circulaire Economie

Het KVGO staat voor een krachtige, gezonde, toekomstbestendige en innovatieve grafimedia branche. Het doel van circulariteit is streven naar een wereld zonder afval. Bij circulariteit wordt tijdens het productieproces goed nagedacht over het volgende leven van een product of de onderdelen ervan. Als KVGO willen wij op basis van kwaliteit de branche ondersteunen in de ontwikkeling naar een circulaire economie.

Samen met onze strategische partners willen jou faciliteren deze stap te maken, wij bieden toegang tot de kennis benodigd voor innovatie en te creëren netwerken om de kansen te realiseren zowel binnen de branche of de gehele keten.

Nieuwsberichten over duurzaam ondernemen

Meer weten?

Bel naar 020 – 543 56 78