Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Goed werkgeverschap

Het KVGO ondersteunt en faciliteert werkgevers bij goed werkgeverschap. Denk daarbij aan de Grafimedia cao, arbeidsvoorwaarden, personeelsbeleid en scholing en arbeidsomstandigheden.

 

Dit doen we onder meer door het geven van adviezen, informatie, workshops, netwerkbijeenkomsten en door het aanbieden van allerlei praktische tools en voorbeeldovereenkomsten via de KVGO Personeelswijzer. Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze Personeelswijzer-nieuwsbrief.

KVGO Personeelswijzer

De Personeelswijzer is exclusief voor leden. Deze website bevat informatie over personeelsbeleid en arbeidsvoorwaarden in het algemeen en toepassing van de Grafimedia cao in het bijzonder. Ook zijn er tools waarmee je bijvoorbeeld een arbeidsovereenkomst kunt opstellen en downloads zoals voorbeeldbrieven.

Create your future

Werk maken van duurzame inzetbaarheid in jouw bedrijf is eenvoudig. Je kunt namelijk gebruikmaken van Create your future, een programma speciaal voor de grafimediabranche, dat afgestemd wordt op de situatie in jouw bedrijf.

ROGB

Het KVGO en de vakbonden FNV Media en cultuur, CNV Vakmensen en De Unie vormen samen het bestuur van de Raad voor overleg in de Grafimediabranche, de ROGB. Zo behartigen ze de belangen van werkgevers en medewerkers in de grafische sector.
De Commissie cao-zaken is gelieerd aan de ROGB.

Grafimedia cao

Het KVGO sluit namens werkgevers de Grafimedia cao af. Aan werknemerszijde zitten de vakbonden FNV Media & Cultuur, CNV Vakmensen.nl en De Unie.

Nieuwsberichten over goed werkgeverschap

Ledenvoordelen goed werkgeverschap

Op het vlak van goed werkgeverschap bieden wij tal van ledenvoordelen waar je als ondernemer gebruik van kunt maken.

Interessante websites:

Meer weten over goed werkgeverschap?

Neem dan contact op met Kirsten Linders of Tim van Dalen via 020 543 56 78.

Kirsten Linders

Tim van Dalen