Ga jij het maken in de grafimedia? zoek een baan op indruk.nu

Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Promotie grafimedia

Als KVGO, dé branchevereniging voor de grafische sector, zien wij het als onze taak bij te dragen aan de promotie van de sector als geheel. Om belangstellenden te informeren over onze sector en om de mooie producten die wij met elkaar maken voor het voetlicht te brengen. Dit betekent soms ook dat we ‘vechten als leeuwen’ om ervoor te zorgen dat onze leden hun vakmanschap kunnen blijven uitoefenen.

Nieuwsberichten over promoting print

KVGO: sterk voor jouw werk

Met verschillende campagnes en platforms vraagt het KVGO aandacht voor onze sector, ons vakmanschap en de producten die we maken en willen blijven maken. #laatonshetblijvenmaken, Beter van papier en PrintPakt zijn recente voorbeelden hiervan.

Informatiecentrum Papier & Karton

Het Informatiecentrum Papier & Karton (IPK) is dé plek voor informatie over duurzaam papier en karton. Het KVGO is een van de partners binnen dit samenwerkingsverband. Met elkaar maken we ons hard voor een duurzaam imago van papier en karton gebaseerd op harde feiten.

Direct mail

Direct mail is een effectief middel om in te zetten in de middelenmix van bedrijven. Zeker in de huidige tijd van een sterk toenemend aantal communicatiekanalen valt persoonlijke communicatie ‘op de mat’ op. De postcommissie van het KVGO maakt zich dan ook graag hard voor het op de kaart zetten van brievenbuscommunicatie.

Ja/Ja sticker

Het KVGO zegt nee-nee tegen de Ja-Ja-sticker. Waar je voorheen met een sticker aangaf dat je geen huis-aan-huisdrukwerk wenste te ontvangen, geef je met een Ja-Ja-sticker aan dat je deze wél wil. Geen sticker, betekent eveneens geen drukwerk. Omdat veel mensen niet voldoende op de hoogte zijn van het stickerbeleid, ontvangen zij geen drukwerk, terwijl ze dat wél wensen. Het KVGO ging daarom de bres op voor de leden.

Meer weten?

Bel met het KVGO via 020 – 543 56 78