Ga jij het maken in de grafimedia? zoek een baan op indruk.nu

Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Trainingsdag 2 Unlock Your Potential

Afgelopen donderdag heeft de tweede trainingsdag van Unlock Your Potential plaatsgevonden: “Ik & de ander”. Tijdens deze dag staat het verbeteren van de samenwerking en de interactie met anderen centraal. Deelnemers zijn aan de slag gegaan met gespreksvaardigheden en om de kracht van de stilte te beoefenen.

Uitspreekcirkel

Hoe geef je nou echt goede feedback aan de ander, komt je boodschap goed over, blijf je respectvol in contact, zet je de juiste toon? Met behulp van de uitspreekcirkel heeft de groep geoefend met praktijksituaties, om vervolgens met deze nieuwe input direct concreet aan de slag te kunnen.

Efficiënte communicatie

Hoe schat je je eigen natuurlijke voorkeursstijl in, in gedrag en communicatie? De groep heeft elkaar ingeschat. Wanneer je weet waar je kwaliteiten liggen en ook je irritaties en valkuilen, kun je de juiste beweging maken naar de ander toe om je communicatie efficiënter te maken.

Investeren in jezelf

Het is belangrijk om te begrijpen hoe je op anderen overkomt. Niet alleen door wat je zegt, maar ook door je uitstraling en je gedrag. Door je bewust te zijn van deze signalen kun je anderen overtuigen en meer diepgang geven aan gesprekken. Effectiever communiceren en betere relaties opbouwen. Als je investeert in jezelf, leer je hoe je je impact op anderen kunt verbeteren!