Ga jij het maken in de grafimedia? zoek een baan op indruk.nu

Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Tweede editie congres Fit en Flexibel in teken van ‘over winnen’

‘Hoe kun je lessen uit de topsport vertalen naar het bedrijfsleven. Hoe zorg je dat je het beste uit jezelf en uit je organisatie haalt zodat je kunt blijven scoren?’Het antwoord op deze vragen wordt gegeven tijdens de tweede editie van Fit & Flexibel dat het KVGO samen met Achmea op 11 november houdt in Apeldoorn. Olympisch kampioen Esther Vergeer spreekt over winnen. Arjan ter Linden vertaalt lessen uit de topsport naar werk en organisatie.

Gastheer is opnieuw Achmea, met als locatie voor deze tweede editie Apeldoorn. Hoe ga je als grafisch ondernemer fit & flexibel de toekomst tegemoet? Tijdens Fit & Flexibel gaan ondernemers op zoek naar de antwoorden.

Rolstoeltennisster Esther Vergeer is één van de grootste Nederlandse sporters aller tijden. Jarenlang was Esther de onbetwiste nummer één van de wereld. Zo won ze 470 wedstrijden op rij. Indrukwekkend is haar verhaal over het omgaan met tegenslagen en doorzettingsvermogen.

Arjan ter Linden geeft presentaties waarin hij lessen uit de topsport vertaalt naar werk en organisatie. Door zijn ervaring op het gebied van change management, leiderschapsontwikkeling en team coaching maakt Arjan op een interactieve manier de lessen uit de topsport toepasbaar binnen het bedrijfsleven.

Naast het congres gedeelte worden er ook een aantal kennissessies gehouden die allemaal in het teken staan van Fit & Flexibel. Het hele programma is ook te vinden op  www.fitenflexibelondernemen.nl