Ga jij het maken in de grafimedia? zoek een baan op indruk.nu

Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Unlock Your Potential – we gaan van start!!

Later deze maand gaan we van start met “Unlock Your Potential”; een traject dat draait om persoonlijke ontwikkeling en groei, het creëren van meer zelfvertrouwen en het vertalen van ambitie naar praktische ideeën. Wil jij jouw praktische managementvaardigheden versterken? Of is er iemand werkzaam binnen jouw bedrijf wie je dit gunt? Lees dan vooral verder, want er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar!

Coachings-traject

Het traject bestaat uit meerdere bijeenkomsten, een persoonlijke 360 graden analyse, persoonlijke coachingsgesprekken en een resultaatbespreking en advies, verdeeld over 2024:

  • Tussen half januari en half februari 2024: online Kick-off bijeenkomst, intakeformulier invullen, persoonlijk (online) intakegesprek, persoonlijk 360 graden feedback invullen
  • Trainingsdag 1: Ik & de ander – donderdag 29 februari 2024
  • Trainingsdag 2: Ik & de ander – donderdag 11 april 2024
  • Persoonlijke coachingsgesprekken – tussen 12 april en 15 mei 2024 (individueel gepland)
  • Trainingsdag 3: Ik & het team – donderdag 16 mei 2024
  • Trainingsdag 4: Ik & de verandering – donderdag 13 juni 2024
  • Refresh Yourself – donderdag 12 september 2024

Brochure Unlock Your Potential

Beschikbare subsidie

De totale kosten van deelname zijn EUR 1.990,- per persoon. Voor KVGO-leden is er een subsidie beschikbaar voor 40% van dit bedrag. De investering zal dus neerkomen op een kleine EUR 1.200,-. Daarnaast zijn opleidingskosten ook nog eens fiscaal aftrekbaar.

We gaan binnenkort van start met een leuke groep mensen! Heb je zin om aan te haken, mail dan aub zo spoedig mogelijk even naar: info@kvgo.nl. We horen graag van je!