Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Unlock Your Potential

Wil jij uitgroeien tot leider met wie jouw medewerkers graag werken? Wil jij met meer zelfvertrouwen leiding geven? En jouw ambitie vertalen naar praktische ideeën? Daag jezelf dan uit en doe mee aan “Unlock Your Potential” van Orange8, georganiseerd door het KVGO.

Coachings-traject

Het traject bestaat uit meerdere bijeenkomsten, een persoonlijke 360 graden analyse, persoonlijke coachingsgesprekken en een resultaatbespreking en advies. We willen starten in oktober 2023 en het traject loopt tot en met juli 2024. Voor gedetailleerde informatie, bekijk even de PDF van Orange8!

Traject Unlock Your Potential

Investering

Deelname vergt een investering, zowel in tijd, energie als in geld. Maar in de toekomst zul je er veel plezier aan beleven en gemak van hebben dat je aan een dergelijk traject hebt deelgenomen. En jij en je loopbaan zijn het waard om in te investeren, toch?! Voor KVGO-leden is er trouwens een subsidie beschikbaar van 40% van het cursus-bedrag. Met deze subsidie betaal je geen EUR 1.990,-, maar slechts een kleine EUR 1.200,-. Een mooie korting!

Heb je vragen of wil je jezelf of één van je medewerkers aanmelden voor deelname aan dit traject, mail dan aub even naar: info@kvgo.nl!