Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Vademecum 2015 is uit

De nieuwste editie van het Vademecum is verschenen. Opnieuw staat de handigste adressenwijzer van de grafimediabedrijfstak vol met adressen, telefoonnummers en e-mailadressen. Het Vademecum staat deze keer in het teken van Print Pakt.

Dankzij digitale technologie krijgt drukwerk gezelschap van een scala aan nieuwe communicatiekanalen. “Vaak vormen die een ijzersterke combinatie met print, soms zelfs een aantrekkelijk alternatief”, schrijft de redactie

De papieren uitgave is meer dan dat. Al langer zijn KVGO-leden te vinden op de website Drukwerk.nl. Een makkelijk, digitaal naslagwerk. Elke onderneming heeft er zijn eigen bedrijfspagina.

Ook in 2015 geeft het Vademecum nog altijd antwoord op drie heldere vragen uit de communicatiebranche. Wie, wat en waar? Inderdaad. Niet alleen op papier, maar ook digitaal. En op verschillende manieren te raadplegen via het web. Zoals een afspiegeling van de bedrijfstak betaamt.

Het KVGO Vademecum telt 210 pagina’s en is gratis naar alle leden verzonden. Extra exemplaren kunnen worden bijbesteld voor 40 euro per stuk (ex btw). Stuur een mailtje en vermeldt het aantal exemplaren. Niet-leden betalen 50 euro per exemplaar.