03 juni 2016 | ’s-Hertogenbosch

Verdien een adviestraject naar 100% klimaatneutraal

Als organisatie binnen 1 jaar 100% verantwoordelijkheid nemen voor de eigen impact op klimaatverandering? Dat kan nu met de tweede editie van de Climate Makeover. Vijfentwintig organisaties maken kans op een gratis adviestraject richting een klimaatneutrale organisatie.

Gestart wordt met het verkrijgen van inzicht in de CO2-voetafdruk. Dan volgt een advies over energiebesparing waarvan de maatregelen meteen voldoen aan de wet Milieubeheer. Vervolgens krijgen de organisaties tips over het duurzaam opwekken of groen inkopen van energie. Ten slotte volgt informatie over hoe met behulp van CO2-compensatie verantwoordelijkheid is te nemen voor het restant.

Waarom zou je meedoen aan deze actie? Het maakt je bewust van eigen energiekosten en hoe je hierop kan besparen. Je kunt jouw organisatie of product duurzaam en klimaatneutraal positioneren. Je hebt direct een competitief voordeel bij duurzame inkopers. Ook bereid je je zo voor op (wet- en regelgeving in) de toekomst. En ten slotte krijg je een goed gevoel, omdat jij meewerkt aan een duurzamer wereld!climate-makeover-2016

100% klimaatneutraal met de Climate Makeover? Dat kan! Start nu met kosten besparen en duurzaam ondernemerschap en meld je direct aan.

De 25 inschrijvers met de beste motivatie verdienen het adviestraject Dit initiatief is mede tot stand gekomen dankzij de Nederlandse Klimaatcoalitie en het Ministerie van infrastructuur en milieu.

Ook interessant...

19 mei 2017 | Soest

Cees Verweij op Ledenraad KVGO: ‘De verhuizing brengt energie’

06 december 2012

Credit Alliance

01 januari 2020

RI&E Grafimedia

12 juni 2020

Drukkerij Excelsior bestaat 100 jaar!