Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Webinar Intergraf over de energiecrisis voor mkb

Intergraf organiseerde op 16 november een webinar over de Europese ontwikkelingen binnen de energiecrisis.

Tijdens het webinar sprak Gerhard Huemer, directeur economisch beleid bij SME United, over de uitdagingen waarmee het MKB momenteel wordt geconfronteerd en presenteerde hij mogelijke oplossingen uit het REPowerEU-plan.

Webinar Navigating the Energy Crisis for SMEs

Het webinar zelf begint na de opening met een uitleg over het REPowerEU plan wat is gepresenteerd als reactie op de problemen op de wereldwijde energiemarkt als gevolg van de Russische invasie in Oekraïne. Door als Unie op te treden kan Europa zijn afhankelijkheid van Russische fossiele brandstoffen sneller afbouwen. De maatregelen in het REPowerEU-plan kunnen op deze ambitie inspelen, door energiebesparing, diversificatie van de energievoorziening en versnelde invoering van hernieuwbare energie ter vervanging van fossiele brandstoffen in huishoudens, de industrie en de elektriciteitsopwekking.

Ook wordt een tijdlijn gegeven van de verschillende EU-maatregelen om de energiecrisis voor bedrijven en huishoudens te verzachten. Na de presentatie volgde een vraag en antwoord. Dit webinar volgt op de Intergraf update over de energiecrisis van 3 oktober. Voor wie meer wil weten over het REPowerEU-plan hieronder de opname van het webinar georganiseerd door Intergraf.

Deze inhoud is beschikbaar na acceptatie van de cookies.

Bekijk op Vimeo Opened in een nieuw venster

Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@kvgo.nl of bel naar 020 543 56 78.