Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Webinar NIS2 keurmerk

Over 10 maanden wordt NIS2 ingevoerd in de Nederlandse wetgeving. NIS2 staat voor Network and Information Systems Directive 2. Volgens deze nieuwe wetgeving moeten essentiële en belangrijke bedrijven samenwerken met hun directe leveranciers om de toeleveringsketen te beveiligen. Zoals jullie weten is het KVGO partner van het initiatief Samen Digitaal Veilig. Op 16 januari organiseert deze partij, in samenwerking met Microsoft, Kiwa en BDO, tussen 10:00 – 12:00 uur een webinar, met als onderwerp “NIS2: tijdig voorbereid op Europese wettelijke cybersecurity-regels”. Tijdens dit webinar worden jouw vragen beantwoord en wordt er uitgelegd waarom veel bedrijven, die geen NIS2 bedrijf zijn, er tóch mee te maken kunnen krijgen.

Naar verwachting wordt de nieuwe wetgeving van kracht in oktober 2024. Om ervoor te zorgen dat je tijdig bent voorbereid op deze wettelijke cybersecurity vereisten is het van belang om juist nu al met de voorbereidingen te beginnen. Het webinar geeft je praktische handvatten om volledig NIS2 compliant te worden, van organisatorische en technische implementatie tot certificering. Na het webinar weet je:

  • Wat NIS2 is en welke maatregelen je moet treffen (en welke juist niet)
  • Hoe je het beste kunt omgaan met leveranciers die ook aan de slag moeten
  • Welke certificeringen NIS2 afdekken

Ook is er tijdens het webinar ruimte om vragen te stellen. Deelname is kosteloos en inschrijven kan via de BDO-website via deze link.