Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Wegens succes herhaald: kennissessie over bijzonder verlof

Tijdens de online KVGO kennissessies worden de leden in maximaal 1 uur helemaal bijgepraat op een bepaald onderwerp. Uiteraard is er ook volop gelegenheid om vragen te stellen. Vanwege het grote succes van de kennissessie in juli over bijzonder verlof stond dit onderwerp op 17 maart nogmaals op de agenda.

Bijzonder verlof

Dit onderwerp leeft erg binnen de bedrijven, zo bleek ook dit keer uit het aantal deelnemers. Kirsten Linders besprak verschillende vormen van verlof. Met name het calamiteitenverlof leidde tot veel vragen, want op hoeveel uur verlof heeft de werknemer recht als hij naar de dokter moet? En, wat nu als werknemer moet waken bij een terminaal zieke naaste? Daarnaast ging de sessie over ouderschapsverlof en het nieuwe geboorteverlof.

In de herhaling

Op 7 juli 2022 stond het onderwerp bijzonder verlof al eens op de agenda. Vanwege het aantal deelnemers toen, maar vooral vanwege het aantal leden dat verhinderd was maar zeer geïnteresseerd was in het onderwerp, werd de kennissessie herhaald. Ook nu was het animo groot en de vragen divers.

Heb jij een onderwerp op het gebied van arbeidsvoorwaarden waarop je in een uur tijd bijgepraat zou willen worden? Geef dit aan ons door en wellicht gaat de volgende kennissessie over het door jou aangedragen onderwerp.

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via 020- 54 35 678 of info@kvgo.nl