Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Wijzigingenblad Grafimedia cao 2020-2021

De looptijd van de nieuwe cao is van 1 augustus 2020 tot en met 31 december 2021. Gezien deze korte looptijd is dit keer niet gekozen voor een boekje maar voor een wijzigingenblad. Dit blad vormt tezamen met het cao-boekje 2018-2020 de complete cao.

Gratis voor KVGO-leden

KVGO-leden ontvangen, afhankelijk van het aantal medewerkers, één of meerdere gratis exemplaren van het wijzigingenblad. Bijbestellen is mogelijk. De prijs voor leden bedraagt € 1,50 per stuk en voor niet-leden € 5,00 (excl. btw).

Digitaal

De complete cao, dus met alle wijzigingen, is digitaal gepubliceerd op www.grafimediacao.nl. Het wijzigingenblad kan vanaf die website ook als pdf worden gedownload.

Meer weten?

KVGO-leden kunnen met vragen terecht bij Kirsten Linders en Aukje van het Nederend. Zij zijn bereikbaar via 020 – 54 35 678 of per e-mail k.linders@kvgo.nl of a.van.het.nederend@kvgo.nl.

Op de KVGO Personeelswijzer staat allerlei informatie met betrekking tot de Grafimedia cao, zoals uitleg over cao-bepalingen en handige tools. Ook kan je je via de Personeelswijzer aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.