Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Zet je bedrijf Op de kaart tijdens Print Pakt Live

Op 21 oktober gaat Print Pakt Live op de Dutch Design Week 2017 van start. Net als vorig jaar gaat Print Pakt bezoekers meer dan blij maken met de Op de kaart actie. Vorig jaar deden jullie mee en de kaarten werden door een deel van de circa 15.000 (!) bezoekers gretig meegenomen.

De kaarten zijn bedoeld om het DDW-publiek te inspireren met bijzondere druktechnieken, opvallende veredeling of door bijzondere papiersoorten te gebruiken. De kaarten zijn niet alleen het ‘visitekaartje’ van de maker, maar ook van de grafimediabranche. We laten de bijzondere mogelijkheden en onderscheidende eigenschappen van drukwerk in een multimediale wereld zien.

In een persoonlijke mailing zijn de deelnemers van 2016 uitgenodigd opnieuw mee te doen. Daar hoeft het niet bij te blijven. Ook jouw bedrijf kan naar de Dutch Design Week zonder persoonlijk aanwezig te zijn.

Lees de pdf & kom in actie. Doe mee! Tot ziens in Eindhoven.

Deze inhoud is beschikbaar na acceptatie van de cookies.Bekijk op Youtube

Opened in een nieuw venster
Jeroen van Druenen van drukkerij Jubels in Amsterdam over Op de kaart in 2016: “Wij hebben gekozen voor een vouwkaart die je terug kunt sturen. Als je hem openvouwt staat er ‘Jij hebt mij ingepakt’. Ik denk dat dat met print ook nog steeds het geval is.”