Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina.

Zilveren KVGO-speld voor Willy Bosch op Print Pakt Live tijdens DDW

Willy Bosch kreeg op dinsdag 25 oktober op de Dutch Design Week in Eindhoven de Zilveren KVGO-speld opgespeld door Fons Metsaars. Willy Bosch van drukkerij Wihabo in Geffen is 25 jaar lid van het KVGO en heeft zich in die jaren vooral in het zuiden voor het KVGO verdienstelijk gemaakt.
Fons Metsaars typeerde op de bijeenkomst van Regio Zuid tijdens Print Pakt Live Bosch als een grafisch ondernemer die van zijn hart geen moordkuil maakt, maar altijd op een positief kritische manier. Dat blijkt al snel tijdens zijn dankwoord. “Het is jammer dat er maar zo weinig mensen gehoor hebben gegeven om naar de DDW te komen. Dat doet me echt een beetje pijn omdat we toch met zijn allen het moeten doen.” Om er meteen met een kwinkslag aan toe te voegen dat hij niet nog eens 25 jaar gaat volmaken.

Trends
Tijdens Print Pakt Live gaf Jan Rops (Crown van Gelder) Zuid een presentatie over trends en verschillende inkjet-toepassingen in verschillende marktsegmenten: Publishing, Graphic Arts, Label en Packaging. Bij eIk voorbeeld legde hij uit wat het product uniek maakt. Vernieuwingen bij de productie van papier en vernieuwingen van de markt.

Het bestuur van KVGO-district Zuid had alle leden uit de regio uitgenodigd voor Print Pakt Live. De Belangrijkste onderwerpen waren  ‘inovatie van papier’ en een bezoek aan exposanten op de Dutch Design Week.

wp_20161025_021